Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Alles in een nieuw licht | 2022
Vraag na vraag beantwoord

WAAROM DEZE WEBINARS
Er is veel, heel veel veranderd sinds ik de serie 'Alles in een nieuw licht' opnam. En deze helemaal nieuwe tijd, die in 2019 is ingeluid en die de afgelopen 3 jaar zo enorm veel impact heeft gehad, inzicht heeft gegeven en heeft ontsluierd tot op de naakte waarheid - en die heeft geleid tot een Nieuwe Wereld - deze tijd vraagt om een helemaal nieuwe serie. Nou ja, bijna helemaal nieuw. Want je krijgt het antwoord op dezelfde dringende (levens-) vragen, maar vanuit een helemaal nieuwe perspectief.

Je hebt het misschien nog niet helemaal door, weet misschien nog niet helemaal wat het allemaal betekent en welke gevolgen het heeft, maar, ja. We zitten ECHT in een Nieuwe Wereld. Veel letterlijker dan je misschien denkt. It's a whole new game. Niet een nieuw level, niet een nieuw doosje om uit te breken. Nee. Een helemaal nieuw spel. En daarbij komt van alles en nog wat kijken.


Het is onvermijdelijk. Het kan bewust, of onbewust, maar het gebeurt, nu:
WEAVING YOUR REALITY ANEW

Al je hele leven mee bezig
Ik durf te wedden dat je er al je hele leven mee bezig bent. Wat doe ik hier? Waarom? En hoe maak ik van dit leven MIJN leven? Bij veel mensen leeft er een besef diep van binnen: ik creëer het eigenlijk allemaal zelf, ik bepaal het allemaal. Dit alles, dit ben ik. Maar dat besef wil nog helemaal niet zeggen dat je ook weet wat dat precies betekent. En dat je dan ook weet waarom je dat doet hier op aarde. En ook niet hoe, en zeker niet in deze Nieuwe Wereld. Het wil niet zeggen dat je nu dan ook in staat bent een vrij en gelukkig leven te ervaren wat totaal recht doet aan jou. In alle opzichten - relaties, werk, familie, geld, liefde, in alles - helemaal vrij en jezelf.

Ik durf ook te wedden, dat je al allerlei antwoorden hebt gevonden. En dat ook jij afgelopen drie jaar gigantisch bent gegroeid. Dat je nooit had kunnen dromen misschien wie je nu bent, vergeleken met een aantal jaar geleden. Jouw reality heeft je gedwongen keuzes te maken, je bent voor het blok gezet, je bent tot het uiterste gestreched, hoe dan ook, op welke manier dan ook, via welke weg dan ook. Niet zozeer leuk, of makkelijk, maar hey, het was precies, wat je wilde. Expansion to the max. Hier kwam je voor.

En nu is het - misschien ook voor jou - tijd voor dat grotere plaatje. Voor totale helderheid. Want in deze nieuwe wereld is er meer mogelijk dan ooit te voren. En hoe meer overzicht en inzicht je erin hebt, hoe makkelijker je kunt kiezen. Voor wat voor jou, uniek en alleen jij, geldt. En, wanneer je weet wat je aan het doen bent en vanuit het grotere plaatje kiest, is het is ook makkelijker bij je keuze blijven. Wordt het makkelijk dit leven in Fysical Plane Reality te navigeren:
MASTERY OF THE FYSICAL PLANE


Misschien gefrustreerd, heel erg moe of boos
Misschien ben je gefrustreerd, omdat je niet begrijpt waarom je - nog steeds of weer - geen overvloed ervaart. Of ben je boos omdat je - nog steeds of weer - tegen dezelfde dingen aanloopt als eerder terwijl je er zo hard voor hebt gewerkt. Of baal je als een stekker omdat je lichaam je - nog steeds of weer - belemmert. Of heb je gewoon geen zin meer omdat je super gevoelig bent, en - nog steeds of weer - heel erg moe van alles om je heen. Misschien denk je nog steeds wel eens, bekijk het maar. Ik stop ermee.

En daarom geef ik deze webinars: ik wil je uitleggen hoe, en waarom, en hoe dat zich verhoudt tot nu, en tot jou. Waarom je nu hier bent en hoe je jouw eigen echte one and only, gelukkige en vrije leven kunt hebben. Echt, vrij en gelukkig leven - in de praktijk. In deze Nieuwe Wereld. In deze whole new game. 


VOOR WIE ZIJN DEZE WEBINARS
Deze webinars zijn voor iedereen die inmiddels op veel diepgaander en verregaander niveau wil weten: Waarom ben ik hier en hoe krijg ik 'leven op aarde' daadwerkelijk onder de knie? The Mastery of Life in Fysical Plane Reality. Helemaal vanuit mijn ware zelf, vanuit mijn hart, vanuit mijn divinity, op aarde zijn. Hemel (mijn lightbeing self) op aarde brengen, door mij (mijn human being self) heen. En laat ik vast een tipje van de sluier oplichten: het zit 'm niet in affirmaties, in het 'gewoon kiezen' en 'gewoon creëren'. Het zit 'm niet in de 'fckit' mentaliteit en niet in de 'als je maar hard genoeg je best doet' mentaliteit. Het zit 'm niet in de 'alles is liefde' mentaliteit en niet in de 'ik heb niks nodig buiten mezelf' mentaliteit. Het zit veel, veel dieper en met veel, veel meer betekenis en waarde voor jou. Het is veel vollediger dan dat alles: jouw leven in jouw fysieke lichaam en er dan helemaal, totaal, zijn. Hier op aarde  - helemaal zijn. Like God on Earth.

Deze webinars zijn voor iedereen die voelt: ik ben mijn nieuwe wereld aan het weven en ik wil leven hier op aarde in deze tijd snappen, onder de knie krijgen, masteren.


DIT LEVERT DEELNAME JOU OP
🧩 Nou, om te beginnen een heleboel AHA-momenten. De reacties zijn vaak zo grappig eigenlijk, omdat er een soort van overdonderde eenvoud zit in de inzichten. ‘Pfffff eindelijk snap ik dit stuk! En hoe logisch!’ is veel gehoord.

🧩 En het is superpraktisch en concreet. Een andere veelgehoorde reactie is: 'Als jij al die dingen uitspreekt en benoemt is het he-le-maal niet zweverig! Terwijl het eigenlijk allemaal onderwerpen zijn waarover ik zelf niet zo makkelijk praat, omdat anderen dan zo raar kijken.' Ik weet als geen ander: het is gewoon heel fijn echt praktische inzichten en handvatten te krijgen. Of juist: 'Ik heb al zoveel gedaan, maar dit, nu klopt het pas écht.' Snap ik. Het is gewoon heel fijn als het uit het abstracte en in je realiteit wordt getrokken.

🧩 Ook meteen handig: door wat je hoort kun je er makkelijker over praten, met een ander of in jezelf. Naast handig ook gewoon heel belangrijk, want als je woorden kunt geven aan wat je beleeft wordt het meteen veel makkelijker jezelf te zijn. Taal slaat een brug. En er is nog meer, met die taal - maar dat komt tijdens de webinars wel!

🧩 Een heleboel herkenning ook: kijkers gaven eerder al aan EINDELIJK zichzelf te herkennen en het gevoel te hebben van Zie je nou wel - ik ben niet gek! 'Als een malle vallen de kwartjes' is een veel gehoord fenomeen tijdens de webinars.

🧩 En verder krijg je antwoord op al jouw brandende vragen over een leven onder jouw voorwaarden, zowel voor alles omtrent werk als alles omtrent privé (is er verchil dan? ;-). Dus met andere woorden, antwoord op de vraag: 'Wat kan ik ermee en hoe pas ik het toe in mijn dagelijks leven en alles wat me bezighoudt.' Je kunt jouw vragen ook anoniem stellen, trouwens, mocht je dat willen.


ZO WERKT HET
✅ Je vult jouw gegevens in en kiest de onderwerpen waarover jij meer wilt weten.

✅ Als je jouw aanmelding bevestigt kom je op de bedankpagina. Daar staat nog wat aanvullende info.

✅ Je krijgt een mailtje met een deelname-button voor elk webinar wat je hebt gekozen.

✅ Die mail kun je niet delen, want die is gekoppeld aan jouw gegevens. Delen kun je doen door deze link [https://marieke-zwinkels.webinargeek.com/alles-in-een-nieuw-licht-2022] te kopieren en te delen - en dat stel ik bijzonder op prijs!🥰
 
✅ Deelname is veilig: je komt niet op een andere lijst met jouw email en ik deel jouw gegevens met niemand.


ZO ZIT ELK WEBINAR IN ELKAAR
💚 Mijn webinars worden vaak als vanzelf vragen en antwoord -sessies: de vragen die worden gesteld zijn zó herkenbaar en draaien om dingen die iederéén wil weten, dat antwoorden daarop gewoon het aller-interessantst is!

💚 Ik kan nooit voorspellen hoe lang het duurt, maar het schijnt een goed teken te zijn dat de mensen die kijken vaak tot het einde blijven hangen! Al met al nog nooit korter dan een uur, en ik probeer het binnen de anderhalf te houden. Er is een replay beschikbaar als je tijdens jouw gekozen webinar weg moet of wilt.
 
💚 Aan het einde van een webinar praat ik graag over The Freedom To Fly en The Money Program (wat daar deel van uitmaakt). Maar soms vergeet ik het ook gewoon. Nope, ik wil je er niet 'inluizen'. Deze programma’s zijn echt voor de mensen die voelen: Oooohhhh ja, dit wil ik! Ze wijzen de weg naar vrij zijn en houden van jezelf.

The only way 
to be truly free
is to love yourself
enough
that you allow
your self
to be free

Dat vertelde mijn team me in 2019 over Zelfliefde, The Key of All Keys. Zo logisch. Maar dan komt de ware praktijk - zo moeilijk.

The Freedom To Fly helpt je daadwerkelijk en diepgaand uit de consensus te komen, écht van jezelf te houden en jouw echte eigen unieke vrije leven te kiezen in deze Nieuwe Wereld, en dat spreekt nou eenmaal niet iedereen aan: dat is niet per definitie een leuk proces namelijk. Maar voor sommigen noodzaak, het kán dan gewoon niet anders! En trouwens, nu makkelijker dan ooit.

En The Money Program richt zich op een héél belangrijk stukje: Totaal recht doen aan je ware zelf, en dus ook een moneyflow die recht doet aan jouw ware zelf. The Money Program zorgt voor persoonlijke financiële vrijheid en zelfverzekerd creëren.

Ben je niet geïnteresseerd in The Freedom To Fly en the Money Program haak je aan het einde lekker af, zie ik je gewoon weer bij het volgende webinar!
.......................................................
Ik denk dat ik alle vragen wel zo’n beetje heb beantwoord. Zo niet, weet je me vast te vinden. Ga bijvoorbeeld naar https://mariekezwinkels.com/contact/
 
Tot gauw!
💛
​xx Marieke
Heb je er zin in? Ik ook! 🤩
Ken je iemand die dit ook interesant zou vinden?
Laat ze weten dat dit er is 😃

HIER IS DE LINK:

https://marieke-zwinkels.webinargeek.com/alles-in-een-nieuw-licht-2022

en deel deze gratis webinars✨💕✨​​​​​​​