Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar


> Wat levert deelname jou op?

> Hoe werkt het?

> Hoe zit elk webinar in elkaar?


Het is FEEST!🎉
En ik wil je laten delen in de feestvreugde!

Helemaal heppie de peppie ben ik, met het nieuwe traject Intensive LightWork Leadership. Na een fantastische pilotronde start VANAF NU het nieuwe traject. Je kunt voortaan altijd instappen. Zijn er 6 mensen bezig, moet je even wachten tot er een plaatsje vrij komt.

Om het te vieren geef ik deze serie webinars, met in elk een gast die haar onderneming vorm geeft vanuit vrijheid. En dat gaat niet over rozen, maar is uiteindelijk voor hen wel de enige manier. En misschien ook wel voor jou!

De mensen die de Intensive doen of hebben gedaan kennen de vraag: Waarom past of werkt wat anderen doen nooit bij mij? Niet echt?

🔑Het antwoord daarop is simpel🔑🔑
Omdat je misschien wel eens een ander doel hebt, dan je denkt.

Wat als... jij een Home Going LifeTimer bent?
Met andere doelen dan die in de consensus heersen?
Wat als jij een ander pad hebt?
En jouw persoonlijke missie totale vrijheid is?
En jouw succesmaat niet in geld op zich ligt, maar in geld verdienen door volledig jezelf te zijn?

Door uitdrukking te geven aan wie JIJ werkelijk en helemaal bent?🦋

Wat als jouw succesmaat niet ligt in de cijfers, van hoeveel mensen kijken, of hoeveel mensen liken, maar in hoeveel impact je hebt op de wereld? Al is het maar via één klant?

Wat als jouw succesmaat zit in hoe goed je naar jezelf luistert? In hoezeer je jouw eigen wijsheid leeft? In hoezeer je samenwerkt met je team? In hoezeer je jouw waarheid spreekt? In hoezeer je jouw licht laat schijnen?

Wat als het niet om cijfers gaat, maar om jou?🥇

Wil dat dan zeggen dat je geen geld kunt verdienen? Helemaal niet! Maar binnen de consensus zal het voor jou dan lastig zijn. Waarom? Omdat je daar niet vrij bent. Daar moet je je aan regels houden, en dat is niks voor jou. Bovendien wil je liever dan wat dan ook wél vrij zijn, dus blijft het wringen en knijpen.

In deze serie laat ik je zien hoe het werkt voor hen die vrij willen zijn. Waarom alles dan anders is. En hoe je dan toch jouw onderneming kunt opzetten. Ik praat in elke aflevering met iemand die het Intensive Traject heeft gedaan en daarin haar weg aan het vinden is. We spreken openhartig over de valkuilen en de hobbels, over de vleugels en de liefde, en ook over de vrijheid die zit in ondernemen buiten de consensus.

.......................................................

WAT LEVERT DEELNAME JOU OP?

🔑Nou, om te beginnen een heleboel AHA-momenten. De reacties zijn vaak zo grappig eigenlijk, omdat er een soort van overdonderde eenvoud zit in de inzichten. ‘Pfffff eindelijk snap ik dit stuk! En hoe logisch!’ is veel gehoord.

🔑En het is ook superpraktisch. Een andere veelgehoorde reactie is: 'Als jij al die dingen uitspreekt en benoemt is het he-le-maal niet zweverig! Terwijl het eigenlijk allemaal onderwerpen zijn waarover ik zelf niet zo makkelijk praat, omdat anderen dan zo raar kijken.' Ik weet als geen ander: het is gewoon heel fijn praktische inzichten en handvatten te krijgen.

🔑Ook meteen handig: door wat je hoort kun je er makkelijker over praten, met een ander of in jezelf. Naast handig ook gewoon heel belangrijk, want als je woorden kunt geven aan wat je beleeft wordt het meteen veel makkelijker jezelf te zijn.

🔑Een heleboel herkenning ook: kijkers gaven aan EINDELIJK zichzelf te herkennen en het gevoel te hebben dat ze niet gek zijn. 'Als gekken vallende kwartjes' is een veel voorkomend fenomeen tijdens de webinars😝

🔑En verder krijg je antwoord op al jouw brandende vragen over hoe je wél kunt ondernemen wanneer alle truukjes, regeltjes en manieren binnen de consensus gewoonweg... pfffff.... echt niks voor je doen. Je kunt jouw vragen ook anoniem stellen, mocht je dat willen.
.......................................................

HOE WERKT HET?

Je vult jouw gegevens in en kiest de afleveringen die je wilt zien.

Als je jouw aanmelding hebt bevestigd kom je op mijn bedankpagina.

Je krijgt een mailtje met een deelname-button voor elk webinar wat je hebt gekozen.

Die mail kun je niet delen, want die is gekoppeld aan jouw gegevens. Delen kun je doen via de Social Media buttons hier rechts boven in >>
en dat stel ik ook bijzonder op prijs!😃🙏

Deelname is veilig: je komt niet op een andere lijst met jouw email en ik deel jouw gegevens met niemand.

.......................................................

HOE ZIT HET WEBINAR IN ELKAAR?

📌Mijn webinars worden vaak als vanzelf vragen en antwoorden-sessies: de vragen die worden gesteld zijn zó herkenbaar en draaien om dingen die iederéén wil weten, dat antwoorden daarop gewoon het aller-interessantst is!

📌Ik kan nooit voorspellen hoe lang het duurt, maar het schijnt een goed teken te zijn dat de mensen die kijken vaak tot het einde blijven hangen 😅
Al met al nog nooit korter dan een uur, en ik probeer het binnen de anderhalf te houden. Er is een replay (gewoon 14 dagen lang) beschikbaar als je tijdens jouw gekozen webinar weg moet of wilt.

📌​Aan het einde van elk webinar gaat het over Intensive LightWork Leadership en Intensive Awakening. Nope, ik wil je er niet 'inluizen'. Deze programma’s zijn echt voor de mensen die voelen: Oooohhhh ja, dit wil ik! Het Intensive Traject is mega-intensief en voor als je enorme stappen wilt maken.

Ben je daarin niet geïnteresseerd haak je lekker af, zie ik je gewoon weer bij het volgende webinar!😍😍

.......................................................

Ik denk dat ik alle vragen wel zo’n beetje heb beantwoord. Zo niet, weet je me vast te vinden! Ga bijvoorbeeld naar www.mariekezwinkels.com/#contact

Tot gauw!
​xx Marieke
Heb je er al zin in? Me too! 😍
Ken je iemand die dit ook gaaf zou vinden?
Laat het ze weten 💞 

Deel deze webinars✨🦋✨