Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar


> Wat levert deelname jou op?

> Hoe werkt het?

> Hoe zit het webinar in elkaar?


Ondernemen buiten de consensus is anders dan daarbinnen. En daarom werkt voor mensen die ergens, diep van binnen, een ander plan hebben dan 'gewoon' succesvol te zijn op het gebied van hoeveelheid geld, hoeveelheid klanten, hoeveelheid publiciteit of nou ja, cijfers over het algemeen, vaak niet wat voor anderen wel werkt.

🔑Hoe zit dat dan?🔑🔑

Wat als jij een ander pad hebt?
En jouw persoonlijke missie totale vrijheid is?
En jouw succesmaat niet in geld op zich ligt, maar in geld verdienen door volledig jezelf te zijn?

Door uitdrukking te geven aan wie JIJ werkelijk en helemaal bent?🦋

Wat als jouw succesmaat niet ligt in de cijfers, van hoeveel mensen kijken, of hoeveel mensen liken, maar in hoeveel impact je hebt op de wereld? Al is het maar via één klant?

Wat als jouw succesmaat zit in hoe goed je naar jezelf luistert? In hoezeer je jouw eigen wijsheid leeft? In hoezeer je samenwerkt met je team? In hoezeer je jouw waarheid spreekt? In hoezeer je jouw licht laat schijnen?

Wat als het niet om cijfers gaat, maar om jou?🥇

Wil dat dan zeggen dat je geen geld kunt verdienen? Helemaal niet! Maar binnen de consensus zal het voor jou dan lastig zijn. Waarom? Omdat je daar niet vrij bent. Daar moet je je aan regels houden, en dat is niks voor jou. Bovendien wil je liever dan wat dan ook wél vrij zijn, dus blijft het wringen en knijpen.

In deze serie laat ik je zien hoe het werkt voor hen die vrij willen zijn. Waarom alles dan anders is. En hoe je dan toch jouw onderneming kunt opzetten. Ik praat in elke aflevering met iemand die The Freedom To Fly | Ondernemen Buiten De Consensus heeft gedaan en daarin zijn of haar weg aan het vinden is. We spreken openhartig over de valkuilen en de hobbels, over de vleugels en de liefde voor wat je doet, en ook over de vrijheid die zit in ondernemen buiten de consensus.
.......................................................

WAT LEVERT DEELNAME JOU OP?

🔑Nou, om te beginnen een heleboel AHA-momenten. De reacties zijn vaak zo grappig eigenlijk, omdat er een soort van overdonderde eenvoud zit in de inzichten. ‘Pfffff eindelijk snap ik dit stuk! En 'Hoe logisch!’ is veel gehoord.

🔑En het is ook superpraktisch. Een andere veelgehoorde reactie is: 'Als jij al die dingen uitspreekt en benoemt is het he-le-maal niet zweverig! Terwijl het eigenlijk allemaal onderwerpen zijn waarover ik zelf niet zo makkelijk praat, omdat anderen dan zo raar kijken.' Ik weet als geen ander: het is gewoon heel fijn praktische inzichten en handvatten te krijgen.

🔑Ook meteen handig: door wat je hoort kun je er makkelijker over praten, met een ander of in jezelf. Naast handig ook gewoon heel belangrijk, want als je woorden kunt geven aan wat je beleeft wordt het meteen veel makkelijker jezelf te zijn.

🔑Een heleboel herkenning ook: kijkers gaven aan EINDELIJK zichzelf te herkennen en het gevoel te hebben dat ze niet gek zijn. 'Als gekken vallende kwartjes' is een veel voorkomend fenomeen tijdens de webinars😝

🔑En verder krijg je antwoord op al jouw brandende vragen over hoe je wél kunt ondernemen wanneer alle truukjes, regeltjes en manieren binnen de consensus gewoonweg... pfffff.... echt niks voor je doen. Je kunt jouw vragen ook anoniem stellen, mocht je dat willen.
.......................................................

HOE WERKT HET?

Je vult jouw gegevens in en kiest de afleveringen die je wilt zien.

Als je jouw aanmelding hebt bevestigd kom je op mijn bedankpagina.

Je krijgt een mailtje met een deelname-button voor elk webinar wat je hebt gekozen.

Die mail kun je niet delen, want die is gekoppeld aan jouw gegevens. Delen kun je doen via de Social Media buttons hier rechts boven in >>
en dat stel ik ook bijzonder op prijs!😃🙏

Deelname is veilig: je komt niet op een andere lijst met jouw email en ik deel jouw gegevens met niemand.

.......................................................

HOE ZITTEN DE WEBINARS IN ELKAAR?

📌Ik interview in deze serie steeds een ondernemer die zelf de weg aan het vinden is naar helemaal, echt en oprecht vanuit zichzelf zijn of haar bedrijf te voeren. 

📌Vragen die door kijkers worden gesteld spelen altijd een belangrijke rol, zowel aan mij als aan de geinterviewde: herkenbare situaties en verhalen, inzichten en tips maar ook inspiratie en valkuilen komen langs.

📌Ik kan nooit voorspellen hoe lang het duurt, maar het schijnt een goed teken te zijn dat de mensen die kijken vaak tot het einde blijven hangen 😅
Al met al nog nooit korter dan een uur, en ik probeer het binnen de anderhalf te houden. Er is een replay (gewoon 14 dagen lang) beschikbaar als je tijdens jouw gekozen webinar weg moet of wilt.

📌​Aan het einde van dit webinar gaat het over The Freedom To Fly | Ondernemen Buiten De Consensus. Nope, ik wil je er niet 'inluizen'. Dit programma is echt voor de mensen die voelen: Oooohhhh ja, dit wil ik! Het is mega-intensief en voor als je enorme stappen wilt maken. Ben je geen ondernemer maar wil je dit ook? Dan is er The Freedom To Fly | Met Intensieve Begeleiding.

Ben je daarin niet geïnteresseerd haak je lekker af wanneer het aan bod komt, zie ik je gewoon weer bij het volgende webinar!😍😍
......................................................

Ik denk dat ik alle vragen wel zo’n beetje heb beantwoord. Zo niet, weet je me vast te vinden! Ga bijvoorbeeld naar https://mariekezwinkels.com/contact/

Tot gauw!
​xx Marieke
Heb je er al zin in? Me too! 😍
Ken je iemand die dit ook gaaf zou vinden?
Laat het ze weten 💞 

Deel deze webinars bijvoorbeeld via