You cannot sign up anymore for this webinar

THE FREEDOM TO FLY | WEBINARS

> Wat levert deelname jou op?

> Hoe werkt het?

> Hoe zit het webinar in elkaar?


Yes! Eindelijk is 'ie er dan: de reeks webinars met onderwerpen die kijkers hebben gekozen 🤗

Een tijdje geleden gaf ik voor het programma Unveiling the Goddess within een aantal webinars en al gauw vlogen de inderwerpen waarover mensen meer wilden weten me om de oren. Superleuk! Ik had al meteen heel veel zin een nieuwe serie te geven. Dat is dus deze geworden.

Je kunt je op alle webinars inschrijven, maar let op: er is géén replay. The magic will be in the moment 💛✨😍 Als je deze webinars wilt zien zul je ruimte moeten maken in jouw busy schedule! Maar ik kan je vast vertellen: het is het dubbel en dwars waard.

Want ik heb hier zó'n goed gevoel over en meestel, euh, scratch that, altijd als ik dit specifieke gevoel heb wordt het magisch ✨💎✨ Ik ben zelf ook weer enorm blij benieuwd naar wat er allemaal gaat gebeuren.
.......................................................

WAT LEVERT DEELNAME JOU OP?

​> Nou, om te beginnen een héleboel AHA-momenten. Zo van: 'Ooooooooooo....., zo had ik het nog niet gezien!' Nóu snap ik het!

> En het is ook superpraktisch. Een veelgehoorde reactie is: 'Als jij al die dingen uitspreekt en benoemt is het he-le-maal niet zweverig! Terwijl het eigenlijk allemaal onderwerpen zijn waarover ik zelf niet zo makkelijk praat, omdat anderen dan zo raar kijken..' Ik weet als geen ander: het is gewoon heel fijn praktische inzichten en handvatten te krijgen.

> Ook meteen handig: door wat je hoort kun je er makkelijker over praten, met een ander of in jezelf. Naast handig ook gewoon heel belangrijk, want als je woorden kunt geven aan wat je beleeft wordt het meteen veel makkelijker jezelf te zijn.

> Een heleboel herkenning ook: kijkers gaven aan EINDELIJK zichzelf te herkennen en het gevoel te hebben dat ze niet gek zijn. 'Als gekken vallende kwartjes' is een veel voorkomend fenomeen tijdens de webinars😝

> En verder krijg je antwoord op al jouw brandende vragen over life & business, ik laat de chat aan. Deze is privé dus anderen kunnen niet lezen wat je vraagt.
.......................................................

HOE WERKT HET?

> Je kunt jouw gegevens invullen en de onderwerpen kiezen waarover jij meer wilt weten.

> Als je jouw aanmelding hebt bevestigd kom je op mijn speciaal voor jou gemaakte bedankpagina.

> Je krijgt een mailtje met een deelname-button voor elk webinar wat je hebt gekozen.

> Die mail kun je beter niet delen, want die is gekoppeld aan jouw gegevens. Delen kun je doen via de Social Media buttons hier rechts boven in >>

> En je krijgt van mij ook nog een mail met een leuke verrassing 🤗 Dat geeft je vast een idee van hoe ik werk.

.......................................................

HOE ZIT HET WEBINAR IN ELKAAR?

> Mijn webinars worden vaak als vanzelf vragen en antwoorden-sessies: de vragen die worden gesteld zijn zó herkenbaar en draaien om dingen die iederéén wil weten, dat antwoorden daarop gewoon het aller-interessantst is!

> Ik kan nooit voorspellen hoe lang het duurt, maar het schijnt een goed teken te zijn dat de mensen die kijken vaak tot het einde blijven hangen 😅
Al met al nog nooit korter dan een uur, en ik zorg ervoor dat deze webinars niet langer dan anderhalf zullen duren.

> Aan het einde van elk webinar gaat het over het programma The Freedom To Fly. Nope, ik wil je er niet 'inluizen'. Dit programma is echt voor de mensen die voelen: Oooohhhh ja, dit wil ik! Het gaat over vrij zijn en houden van jezelf.

The only way 
to be truly free
is to love yourself
enough
that you allow
your self
to be free

As long as you are
trapped
in consensus ideas
on how to live your life
what to feel
what to think
and what to do
you are not free

Het is een programma wat je helpt uit de consensus te komen, écht van jezelf te houden en jouw échte eigen unieke vrije leven te leiden, en dat spreekt nou eenmaal niet iedereen aan. Dat is niet een heel makkelijk proces namelijk. Maar voor sommigen noodzaak, het kán dan gewoon niet anders!

Mensen die er vragen over hebben kunnen zich uitleven en ben je daarin niet geïnteresseerd haak je lekker af, zie ik je gewoon weer bij het volgende webinar!😍
.......................................................
Tot gauw!
​xx Marieke

Heb je er al zin in? Me too! 😍
Ken je iemand die dit ook gaaf zou vinden?
Laat het ze weten 💞 

Deel deze webinars✨🦋✨