Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Live your true, free and happy life

-------------------------------> Voor wie is dit?

> Wat levert deelname jou op?

> Hoe werkt het?

> Hoe zit elk webinar in elkaar?


Het werd echt meer dan tijd voor deze nieuwe serie Free Webinars want de vragen die in deze serie worden beantwoord heb ik afgelopen jaar ongelofelijk veel, vaak en op verschillende manieren gehoord. 

Want je wil het weten. Je kunt het namelijk voelen. Je bent wakker aan het worden op steeds dieper niveau. En je begint je te herinneren, meer en meer.

'Marieke, waarom zeg je altijd herinneren in plaats van leren?'
Ook die vraag krijg ik regelmatig. En het antwoord is simpel: Omdat het zo is. Je kunt het niet leren omdat het van jou is. Het is van jou, deel van jou, jouw recht, jouw power, jouw keuze. Deel van jouw plan. Allemaal. Jouw Language of Light, werken met jouw team, helemaal vanuit jezelf leven. Alles.

Of niet
Maar dan ben je hierin niet geinteresseerd en ben je al helemaal niet dit aan het lezen. Want dan was je afgehaakt toen jouw oog viel op 'Language of Light'. Of bij 'Live your true, free and happy Life'. Of bij 'The Freedom To Fly'. Dan ben je daarin gewoon niet zo geïnteresseerd. Niet omdat je 'dom' of 'nog niet zo ver' of 'er nog niet klaar' voor bent. Nee. Gewoon, omdat je andere dingen komt doen. Een ander plannetje hebt. Als de Powerful Reality Creator die je bent weet je best, wat voor jou wel en niet interessant is. En weet je best, waarheen jouw hart wel of niet getrokken wordt. en weet je best, wat wel en niet bij jouw plan hoort.


> Voor wie is dit?

Maar sommigen hebben al vaker gehoord of gelezen dat je 'een team' hebt, dat je niet alleen bent, nooit. Dat je altijd ondersteund wordt en geholpen, geliefd en gezien, gedragen en verwarmd. En ze willen meer weten. Hoe dan? Wat dan? Hoezo dan? Sommigen werken nauw samen met hun team, praten ermee, stellen vragen en krijgen antwoorden, en willen toch dieper, verder, meer. En sommigen voelen de interesse en nieuwsgierigheid, zijn misschien bang, willen niets 'engs' doen of niks 'binnenhalen'. Merken in zichzelf een gezonde bescherming en willen eerst maar eens even wat meer informatie hoe dat veilig kan, hoe weet je nou wat echt is?

En sommigen, nou ja, die willen gewoon vrij zijn. Al hebben ze gemerkt dat het helemaal niet zo gewoon is. Het begint natuurlijk al, met dat gevoel, soms diep verstopt, wat zegt: 'Er is meer. Er kan meer.' En ook: 'Ik heb invloed. Meer dan misschien lijkt, meer dan anderen in mijn omgeving denken. Ik ben niet machteloos, al lijkt dat soms wel zo.' 
Sommigen weten, diep van binnen: ik creëer het ALLEMAAL zelf... Wat nog helemaal niet wil zeggen dat je dan ook weet, hoe. Of dat het in jouw leven zo zichtbaar is. Misschien ben je gefrustreerd, omdat je niet begrijpt waarom je nog steeds geen overvloed ervaart. Of omdat je telkens tegen dezelfde dingen aanloopt. Of omdat je gewoon super gevoelig bent, en heel erg moe van alles om je heen.

Als je jezelf hierin herkent, op wat voor manier dan ook, dan lijkt het me wel duidelijk. Dan is dit voor jou. En kun je bij twijfels misschien eventuele schaamte of angst of kriebels van ongemak gewoon bypassen en denken: what the fck, ik ga ervoor. Je laten leiden door je gevoel, ookal kun je er met niemand over praten. Je laten sturen door jezelf. Jouw innerlijke kompas. Door Jou.

.....................................................................
Je kunt je op alle webinars inschrijven. En er is een replay voor als je een onderwerp razend interessant vind, maar er niet niet bij kunt zijn. The magic will be in the moment maar zal zeker ook op de replay voelbaar zijn. Ik kan je vast vertellen: het is het dubbel en dwars waard.
.....................................................................

> Wat levert deelname jou op?

🔑 Om te beginnen: een heleboel kennis op het gebied van The Language of Light, Werken met je Team en Loskomen van alle Verhalen. Ik ga gewoon een heleboel delen en mijn eigen team is erbij om aan te vullen, te corrigeren (ja dat doen ze soms!) en te helpen.

🔑 Verder 
een heleboel AHA-momenten. De reacties zijn vaak zo grappig eigenlijk, omdat er een soort van overdonderde eenvoud zit in de inzichten. ‘Pfffff...eindelijk snap ik dit stuk! En hoe logisch!’ is veel gehoord. 

🔑 En het is ook superpraktisch. Een andere veelgehoorde reactie is: 'Als jij al die dingen uitspreekt en benoemt is het he-le-maal niet zweverig! Terwijl het eigenlijk allemaal onderwerpen zijn waarover ik zelf niet zo makkelijk praat, omdat anderen dan zo raar kijken.' Ik weet als geen ander: het is gewoon heel fijn praktische inzichten en handvatten te krijgen.

🔑 Ook meteen handig: door wat je hoort kun je er makkelijker over praten, met een ander of in jezelf. Naast handig ook gewoon heel belangrijk, want als je woorden kunt geven aan wat je beleeft wordt het meteen veel makkelijker jezelf te zijn.

🔑 Heel veel herkenning ook: kijkers gaven aan EINDELIJK zichzelf te herkennen en het gevoel te hebben dat ze niet gek zijn. 'Als gekken vallende kwartjes' is een veel voorkomend fenomeen tijdens de webinars?

🔑 En verder geef ik antwoord op vragen over de onderwerpen die aan bod komen


> Hoe werkt het?

✅ Je vult jouw gegevens in en kiest de onderwerpen waarover jij meer wilt weten.

 Als je jouw aanmelding hebt bevestigd kom je op mijn speciaal gemaakte bedankpagina.

 Je krijgt een mailtje met een deelname-button voor elk webinar wat je hebt gekozen.

 Die mail kun je niet delen, want die is gekoppeld aan jouw gegevens. Delen kun je doen via de link hier rechts boven in >> en dat stel ik ook bijzonder op prijs😃😍💕
 
 Deelname is veilig: je komt niet op een andere lijst met jouw email en ik deel jouw gegevens met niemand.

 Je krijgt na elk webinars een Replay link die tien dagen geldig is.


> Hoe zit elk webinar in elkaar?

📌 Tijdens deze webinars deel ik alle kennis en info die ik heb opgedaan en gekregen, geef ik veel voorbeelden en schets situaties, van zowel mezelf als van klanten waarmee ik werk (anoniem natuurlijk).

📌Onderweg heb ik over deze onderwerpen veel informatie gekregen van mijn eigen team en dat deel ik ook, in het Engels, want mijn team praat altijd in het Engels met me. Voor sommigen is dat lastig te volgen, vraag dan gerust om vertaling.

📌
Mijn eigen team werkt altijd mee, met het jouwe (die zijn er natuurlijk ook bij!) en vaak ontstaat er als vanzelf een proces waarin we ook daadwerkelijk iets doen wat direct gerelateerd is en bijdraagt aan het onderwerp (bijvoorbeeld, het verwijderen van een sluier die over je derde oog ligt zodat je beter kunt waarnemen). Jij bent altijd zelf 'in the lead' en er gebeurt niks zonder jouw expliciete toestemming.

📌 Ik kan nooit voorspellen hoe lang het duurt, maar het schijnt een goed teken te zijn dat de mensen die kijken vaak tot het einde blijven hangen😁
Al met al nog nooit korter dan een uur, en ik probeer het binnen de anderhalf te houden. Er is een replay beschikbaar als je tijdens jouw gekozen webinar weg moet of wilt.
 
📌 Aan het einde van elk webinar gaat het over het programma The Freedom To Fly (The Money Program maakt daar deel van uit). Nope, ik wil je er niet 'inluizen'. Deze programma’s zijn echt voor de mensen die voelen: Oooohhhh ja, dit wil ik! Ze wijzen de weg naar vrij zijn en houden van jezelf.

.....................................................................
It all depends on the extent to which you allow yourself to receive

The extent to which you allow yourself to receive depends on how much you love yourself

And so, the Key of All Keys is Self Love

.....................................................................

The Freedom To Fly helpt je je shit op te ruimen, van jezelf te houden (maar dan écht he!), en te ontvangen, en dat spreekt nou eenmaal niet iedereen aan. Dat is niet een heel makkelijk proces namelijk. Maar voor sommigen noodzaak, het kán dan gewoon niet anders!

En The Money Program richt zich op een héél belangrijk stukje: Hoe herinner ik me te ontvangen? Hoe zorg ik nou voor een doorstromende moneyflow? Terwijl ik tóch helemaal uitdrukking kan geven aan wie ik werkelijk ben? The Money Program zorgt voor persoonlijke financiële vrijheid en zelfverzekerd creëren.

Ben je daarin niet geïnteresseerd haak je lekker af, zie ik je gewoon weer bij het volgende webinar🥰

Ben je nu al geïnteresseerd, lees dan vooral lekker verder op mijn website. Voor alle info over The Freedom To Fly, maar ook voor alle andere afleveringen in Love and Light TV, voor mijn Podcast, eboeken en veel meer: 
https://mariekezwinkels.com/
.....................................................................

Ik denk dat ik alle vragen wel zo’n beetje heb beantwoord. Hopelijk zien we elkaar snel, in elk geval,

Alle liefs,
💛✨

​xx Marieke


* Er is ruimte voor 250 live deelnemers. Ben dus op tijd om er bij te zijn! Je krijgt altijd een replay link, dus je kunt sowieso kijken.
Heb je er al zin in? Ik ook 🤩
Ken je iemand die dit ook gaaf zou vinden?
Laat het ze weten 😃

KOPIEER DEZE LINK:


https://marieke-zwinkels.webinargeek.com/you-remembering-you

en deel deze webinars✨💕✨